NatuurKracht Life Coach

Bosbaden met micro dosis psilocybine

Samen met de magic mushrooms en psilocybine een bosbad ervaring aangaan. Ultieme ervaring als je het mij zou vragen, ik hou ervan en vooral omdat het zoveel rust en verbinding kan geven.

Deze dag wordt je meegenomen om volledig te ontspannen en je over te geven aan de helende kracht van de natuur. Dit bereiken we middels allerlei oefeningen, ademwerk, beweging, intenties maar bovenal overgave…overgave aan het diepe verlangen naar rust en verbinding.

Een ‘gewone’ wandeling in het bos of een bosbad sessie kan al een enorme invloed hebben op jouw gemoedstoestand en toegang geven tot nieuwe dieptes in jezelf. Dit zou je echt minimaal eens in de twee weken moeten doen. En met begeleiding en samen met de magische truffels kan dit een nog diepere/ intensere ervaring worden waardoor je echt nieuwe deuren kunt ontdekken en openen.

Met veel passie en plezier neem ik je mee op reis in de prachtige natuur. Een dag als deze zijn we 4 a 5 uur samen en achteraf genieten we van een potluck. Dit houdt in dat iedereen iets lekkers meeneemt om te delen. Dit is dan wel vegetarisch of veganistisch. Thee en iets lekkers verzorg ik en handig om zelf een flesje water mee te nemen. Uiteraard krijg je na aanmelding uitgebreide informatie. En heb je vooraf vragen…..doe mij dan vooral een bericht.

Dosering:

We werken met een lage dosering waardoor we net wat meer gaan openen en vanuit ons Hart waarnemen. Denk hierbij aan 3 á 4 gram max. 

Er zijn verschillende gave plekken in de natuur in en om de veluwe waar we heen kunnen gaan, kijk hier voor een sfeer impressie.

Agenda Bosbaden met truffels:

De investering voor een dagdeel Bosbaden met microdosering psilocybine is:

63,- (incl)

Boek je tickets via Hipsy- click here

truffel ceremonie