NatuurKracht Life Coach

Levenscoach,- Natuurkrachtcoach Pascal

Mijn naam is Pascal, geboren 1974 in de zuidelijke IJsselmeerpolders, geboren in een gezin met nog 1 zus. Wij waren voornamelijk met ons drieën, vaders was ver weg in het buitenland geld verdienen. Een klassieke “afwezige vader” situatie die velen van ons bekend is. Al hangend aan moeders rok heb ik mijn jeugd en pubertijd beleeft, om vervolgens weer te leren deze rok los te laten. Daarbij vond ik het enorm fijn om de natuur in te gaan, op avontuur, om daar die heerlijke rust, en vanzelf sprekende verbinding, te ervaren. Met name omdat ik mij tijdens de pubertijd thuis niet echt welkom voelde en zonder een vader figuur ben opgegroeid. 

Rond mijn 20ste had ik al vaak echte gesprekken en konden mensen bij mij hun “verhaal” kwijt. Daar liggen de eerste momenten als levenscoach. Ik heb een rustig karakter, heldere observaties en bied een veilige setting.

Levens coach pascal

Als vader van 3 kinderen heb ik lange tijd hard gewerkt om te overleven maar daarbij niet mijn passie geleefd, dat begon te veranderen rond 2009 en ben toen mijn bedrijf gestart in permacultuur educatie en ontwerp. Beëindigd rond 2013, gescheiden en opnieuw mezelf gaan ontdekken. Daarbij hebben mijn wandelingen in de natuur enorm geholpen weer bij mijzelf te komen en zo werd steeds duidelijker dat ik mijn ervaring en kennis wil doorgeven als Life Coach. en begeleider van groepen.

 

Ik heb ruime ervaring met; het leven, relaties, scheiding, kinderen, hartstocht, alles verliezen, innerlijk werk, plant en dier medicijn, me niet thuis voelen, in kracht komen, veranderingen, jongen/man zijn, drugs, veel werkgevers, eigen bedrijf, permacultuur, groepswerk, spiritualiteit, proces van bewust worden, algemene verslavingen (eten, tv, mobiel, bevestiging, sex).

Dit heeft mij uiteindelijk krachtige levenslessen geleverd voor mijn passie als Life Coach Pascal.

Aarden brengt je bij jezelf

Mede door mijn toch wel ruime levenservaring en uiteraard mijn interesse in mens zijn, kan ik op veel gebieden coachen. Hierbij wil ik toch wel specifiek benoemen dat ik persoonlijke ervaring heb met plant en dier medicijnen, denk hierbij aan Iboga, Ayahuasca, San Pedro, Psilocybine, Bufo Alvarius en Kambo. 

Tijdens deze bijzondere ceremonies kun je natuurlijk enorm veel inzicht opdoen en het werkt vaak levensveranderend, maar het kan ook lastig zijn dit in je dagelijks leven een plek te geven. Ook hierin kan coaching of integratie begeleiding een goede ondersteuning zijn om meer zicht te krijgen hoe al jou nieuw verworven inzichten te integreren in jouw dagelijks leven.

Een andere optie is dat we gebruik maken van de (sjamanen)drum en een begeleide reis maken, ook hierin kunnen vele inzichten opgehaald worden.

In 2018 was de roep om mijn wortels te eren en te verankeren zo duidelijk dat ik een opleiding tot Natuur Coach ben gaan volgen. Super goede keus! Hierin kwam ik echt thuis en voel de passie stromen. 

In de natuur zijn, is werkelijk thuiskomen, je krijgt de kans meer in rust te zijn en dan wordt alles vanzelf helderder. Prachtig om straks jou te mogen begeleiden en jou in je natuurlijke kracht te ervaren.