NatuurKracht Life Coach

Truffel Ceremonie in de natuur

Een truffel ceremonie in de natuur is werkelijk waar super prachtig en waardevol. Volledig verbinden met je omgeving, ademen met de bomen en struiken en vooral diep gronden. We hebben allemaal zo onze eigen redenen en doelen om te kiezen voor een truffelceremonie, en deze worden vooraf ook zo helder mogelijk gemaakt. We werken met een intake en nazorg, twee al heel belangrijke factoren . Maar het belangrijkste is toch wel veiligheid tijdens je reis, als je je niet veilig voelt kun je ook niet diep reizen.

De magische truffel is een al eeuwenoud medicijn die wordt gebruikt om innerlijk te reizen en ons te ondersteunen in heling. Door deze bijzondere ceremonie kun je spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling ervaren. De werkzame stof, psilocybine maakt dat je makkelijker contact kunt maken met je innerlijke en hogere zelf. Ook wordt er vaak gesproken over eenwordings- ervaringen met het universum en de natuur, de aarde en de mensen om ons heen. We werken bewust met de truffel omdat deze volledig legaal zijn in nederland.

Waarom in de natuur?

Naast mijn rol als ceremonie facilitator bij Magicmushroomceremony, waar we grotendeels binnen werken, is de ervaring direct in de natuur echt magisch. Direct contact met de aarde, de elementen en je natuurlijke omgeving geeft een extra diep helende ervaring.

Alle voordelen die je ook bij het bosbaden ervaart en dan als extra het krachtige magisch paddenstoelen medicijn. Het bos is één groot netwerk van mycelium waarmee we kunnen verbinden. De ideale omgeving voor een diep, helende en transcendente ervaring.

Een truffel ceremonie in de natuur kan zomaar de mooiste ervaring van je leven worden. Dit is echt één worden met de Aarde Moeder.

Voordelen en potentie van een truffel ceremonie

De magische truffels werken altijd op het juiste moment op de juiste plaats. En hierop vertrouwen en in de overgave gaan verdiept jouw ervaring.

  • krijg helderheid in levensvragen
  • verbeter je relaties
  • kom in contact met je gevoelswereld
  • verwerken van gebeurtenissen of trauma’s
  • inzicht in eventuele emotionele blokkades
  • ontwikkel zelf leiderschap
  • versterk je levenlust
  • leven vanuit je Hart


En om dit zoveel mogelijk te stimuleren is het nogmaals belangrijk om te vertrouwen op het ‘medicijn’. Wij zetten samen dit veld van vertrouwen neer. Ben jij klaar voor een vernieuwd bewustzijn?

Wat te verwachten?

Vooraf:

Voor de reis met de truffels en de uitkomst is het het beste om absoluut niks te verwachten. Geen enkele ‘reis’ is het hetzelfde en voor elk persoon is het een unieke en persoonlijke ervaring. Waar je wel vanuit kan gaan is dat we dit gehele proces zo goed mogelijk gaan voorbereiden, begeleiden en afronden.

Als jij voelt dat het nu jouw moment is om deze ervaring aan te gaan is het belangrijk om ook de juiste plek en personen te kiezen waarmee jij dit gaat doen. Eerst vul jij het intake formulier in en dan hebben we eerst een gesprek met elkaar. Als het goed voelt voor beide dan kun jij werkelijk jouw ceremonie reserveren. 

Vervolgens is het belangrijk dat jij jezelf goed voorbereid en het is aan te raden daar ruim van te voren mee te beginnen. Hiervoor sturen wij jouw de voorbereidings- richtlijnen. Je hebt voor een deel zelf in de hand hoe je ervaring gaat zijn door je goed voor te bereiden, dit is echt jouw eigen verantwoordelijkheid.

De reis:

De reis zelf is elke keer weer een verrassing en is afgestemd op het unieke moment waarin jij je dan bevind. We bereiden ons voor met lichaams- en ademwerk zodat jij gegrond en vertrouwd de ceremonie in gaat. Met de truffels is er een ‘standaard’ opbouw, piek en landing maar de ervaring is uniek. Achteraf is er gezond eten zodat we weer goed kunnen gronden. We beginnen ruim op tijd zodat we ook genoeg tijd hebben om weer goed gegrond aanwezig te zijn voordat we onze terugreis beginnen. 

Dosering:

Er is een lichte/normale versie maar voor de meer ervaren psychonauten is het ook mogelijk om een hoge dosis te nemen. Met de lichte tot normale dosering reis je op eigen gelegenheid en bij hoge dosering halen en brengen we bij het treinstation in deventer. Bij twijfel zullen we je nooit laten autorijden. Over het algemeen ben je na 6/7 uur prima in staat deel te nemen aan het verkeer. Tijdens ons gesprek vooraf gaan we hier uitgebreid op in.

Het is ook mogelijk om een hoge dosering te doen in prive setting te doen, in de natuur of een binnen locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Nadien:

En nadat jij de ceremonie hebt gedaan begint eigenlijk pas het echte ‘werk’. Tijdens de reis kun je veel waardevolle inzichten krijgen, maar deze integreren in je dagelijks leven kan een flinke uitdaging zijn. Dus wees bereid er echt voor te gaan. Nadien hebben we nogmaals contact om te checken hoe het gaat en of je nog iets nodig hebt.

Het kan ook zijn dat je extra ondersteuning nodig hebt om eea te integreren, hiervoor zou je ook een coachings- traject kunnen nemen.

De Magische Truffels zijn eigen kweek en met veel aandacht en liefde opgegroeid. Deze zijn gegroeid op biologisch rogge in glazen potten die weer worden hergebruikt.

Door regelmatig zelf te “testen” 😉 hebben we kennis over de kwaliteit.

Agenda Truffel Ceremonies

Om je aan te melden is het nodig een intake formulier in te vullen

Liever een lichte dosis en Bosbaden? Kijk dan hier…

Als je vooraf of achteraf de behoefte voelt voor extra begeleiding dan is dat zeker mogelijk. We kunnen afspreken op locatie in het bos en een verkennende of integratie natuurcoach sessie doen om het nodige helder te krijgen. De methodes waar ik mee werk zijn volledig gericht op het ontdekken van jou eigen wijsheid. Een online gesprek is ook mogelijk.

Eigen gedragen wijsheid is namelijk goud waard, echt voelen en doorvoelen geeft herkenning en als je dat nu ook nog eens erkent…..wauw, dan maak je echt stappen naar authentiek leiderschap!!

Er zijn verschillende opties en als nodig ook maatwerk, neem vooral contact op om de opties te bespreken.  Benieuwd naar de verschillende tarieven? Kijk bij Tarieven

De investering voor een groeps Truffel ceremonie in de Natuur is:

165,- (incl)