NatuurKracht Life Coach

Loading Events

ShinRin-Yoku Truffel Ceremonie...

Dit is een speciale shinrin-yoku ceremonie waarin we de truffels uitnodigen om een nog veel diepere ervaring aan te gaan. Het effect van een ‘gewone’ bosbad sessie kan al een transformative ervaring zijn waarin je dieper met jezelf verbind en dus meer gegrond raakt. In combinatie met truffels en ceremoniële begeleiding gaat dit uiteraard nog veel dieper en kun je je opmaken voor een levens veranderende dag.

truffel ceremonie

Een dag voor jou, een dag om vanuit overgave en verbinding met jouw intentie helderheid en inzicht te verwerven. En omdat we dit ook nog eens in de natuur doen is het nog makkelijker om je met jouw hartverlangen te verbinden.

Door de werking van de truffel raak je intens verbonden met alles wat er in jouw leeft en heb jij de kans om echte diepe lagen aan te raken en daar jouw ‘werk’ te doen. Dit betekend vaak dat je in 1 sessie hele grote doorbraken doorleeft.

Wie ben ik?
Mijn naam is Pascal en meer dan 20 jaar geleden had ik mijn eerste psylocibine ervaringen en deze hebben mij bijzondere inzichten en heling gegeven tot aan de dag van vandaag. Een bijzonder krachtig medicijn waar ik veel respect en bewondering voor heb. Naast alle ervaring die ik tijdens mijn eigen ceremonies heb opgedaan ben ik ook teamlid bij het Earth Awareness centrum.

Via onze website https://www.magicmushroomceremony.com/ kun je meer horen en lezen over het werk wat wij doen. Uiteraard ben je ook helemaal welkom een truffel ceremonie mee te maken op deze prachtige locatie. Naast mijn werk bij het Earth Awareness centrum verbindt ik mijn passie als NatuurKrachtCoach en Shinrin-Yoku facilitator met het werken met de magic truffels buiten in de natuur.

Op bovenstaande website kun je ook terecht om meer te lezen over de magic truffels en om de faq’s te raadplegen.

Bij interesse kun je contact opnemen en maken we een afspraak zodat we elkaar eerst spreken. Dit kun je doen door het contact formulier in te vullen, vermeld je telefoon nummer en beste tijd om te bellen.

Tijdens de dag werken we met verschillende tools om jouw intentie helder te krijgen, jezelf er meer mee te verbinden en vervolgens het medicijn te nuttigen. Tijdens de ceremonie ben ik met volle aandacht aanwezig om te zorgen voor een veilige setting.

Praktisch:
Datum vrij 2 sept
De locatie is een prettige plek in de veluwse bossen.
We verzamelen rond 11 in de ochtend. Exacte info volgt via de mail.
Max deelnemers: 8 Bijdrage 133 euro

Tickets via Hipsy: 

Inclusief een goede biodynamische maaltijd als afsluiter.
Ik zie erna uit om deze bijzondere ervaring samen te delen.