NatuurKracht Life Coach

Loading Events

Welkom om helemaal jezelf te zijn, te ontspannen en te verbinden met de natuurlijke omgeving. Een cadeau en een heerlijke ervaring om jezelf weer op te laden, en dit in de beste omgeving….De Natuur!!!

Wat brengt het jou?
– minder stress, meer en diepere rust
– versterkt je immuun systeem- verbeterde stemming
– inzichten, richting en verwondering- aandacht voor jou
– zelfvertrouwen en zelfbewustzijn
– verwondering en een open hart

Wat gaan we doen?

Tijdens een typische Shinrin-yoku natuurkrachtwandeling gaan we veel vertragen, tot rust komen en verbinden met onszelf en de omgeving. We doen verschillende oefeningen en rituelen waardoor dit gestimuleerd wordt. *Deze oefeningen verschillen per keer en per jaargetij, elke keer kloppend voor het moment.

Dit kan een drum trancereis zijn, een meditatie, tot rust komen in je hangmat, qigong- en yoga bewegingen, een mooi gedicht, ademtechnieken met als doel om echt diep te ontspannen.

Stel je prachtige kleuren en geuren voor, de roep van vogels, een langslopend hert, de wind en zonnestralen op je huid. De bijzondere vormen raken onze verwondering en je hart opent zich, we lopen langzaam en staan soms stil. Hierdoor laad je jouw batterij weer op met frisse energie !!!

Wat is Shinrin Yoku?

Ergens is Shinrin-Yoku te vergelijken met een medicijn wandeling of een walkabout maar het komt voor uit een Japanse campagne om ‘gestresste’ stedelingen weer in het bos te krijgen. Preventief om ziektes te voorkomen. Tegenwoordig is dit wereldwijd een ‘beweging’ waardoor mensen gezonder en gelukkiger worden. Dit is ruim onderzocht en het werkt.

Bosbaden verbeterd je welzijn en immuunsysteem. Vanwege de holistische therapeutische effecten op onze geest, lichaam en geest, wordt het in veel delen van de wereld bostherapie genoemd.
Voor meer informatie, check de website:
https://natuurkrachtcoach.nl/bosbaden-mindful-wandelen…/

Praktisch
Locatie: omgeving Laag Soeren
Exacte locaties volgt na aanmelding
Opgave: Zie het Hipsy formulier hieronder
Tijd: 9.45 – 12:15
Bijdrage: € 27 euro

Zorg voor voldoende drinken. (water)
Check van te voren het weerbericht. (Elk weer is prachtig hiervoor)
Als afsluiter drinken we nog samen kruidenthee met iets lekkers!

Met bewuste aandacht aanwezig zijn, maakt dat je meer ‘grip’ hebt op je leven en hierdoor bewuster keuzes kunt maken. Met liefde en volle aandacht nemen wij je deze dag graag mee op reis!!

#natuurkrachtcoach #shinrin-yoku #bosbaden #natuurtherapie #momentvoorjezelf #outdoorlifecoach