NatuurKracht Life Coach

Groepsessies of retraites met choaching en bosbaden

Een dag in de vorm van groepscoaching of een bosbaden retraite biedt een welkome afwisseling van de hectiek van alledag, waarin we onszelf vaak verliezen in de drukte en stress. Een dergelijke dag, met groepsessies, biedt de mogelijkheid om weer in contact te komen met onszelf en ons te richten op persoonlijke groei en ontwikkeling. Tijdens de retraite worden we begeleid door ervaren coaches, die ons helpen onze gedachten en emoties beter te begrijpen en nieuwe inzichten te verkrijgen. Daarnaast kunnen we genieten van de rust en stilte van het bos en de natuur om ons heen. Bosbaden heeft immers een bewezen positief effect op onze mentale en fysieke gezondheid. Al met al is een dag retraite de perfecte manier om even helemaal tot rust te komen en nieuwe energie op te doen voor de uitdagingen in het dagelijks leven.

Zoals je in de titel al leest gaat dit over groepsessies en dit kan bestaan uit vele mensen die elkaar niet kennen en samenkomen of bv bedrijfsuitjes, een team buildings dag om verbinding en inzicht op te doen. Hierin kun je keus maken tussen groepscoaching een bosbaden retraite dag of een diepgaande psilocybine medicijnreis. Regelmatig zijn er ook dagen  die afgestemd zijn op het seizoen. Open de onderwerpen hieronder om je verder te informeren.

Er spelen allerlei thema’s in ons leven; verbinding, vertrouwen, rouw, innerlijk en een dagworkshop kan ons helpen de zaken weer helder te krijgen. Of ons helpen om ergens ‘doorheen’ te komen.

Heerlijk!! Een dag lang jezelf helemaal onderdompelen in de prachtige bosenergie. Een cadeau voor jezelf om weer helemaal op te laden. Doe mee met de bosbaden retraite, kom verbinden!!

Een speciale dag waarin we het psilocybine medicijn toepassen en ons op een extra diep level kunnen verbinden met de natuur en onszelf. Een bijzonder krachtige ervaring die ik iedereen gun!

Upcoming Events