NatuurKracht Life Coach

Magic Mushroom medicijnwandelingen in de prachtige helende natuur. Een intense reis samen met de psilocybine en mij als begeleider. Een krachtige combinatie met de natuur en het Truffel medicijn voor een transformerende reis. Jij bent welkom als je de roeping voelt!!

Psilocybine is een van oudsher bekend medicijn die veel voordelen aanreikt. In de Azteekse en Egyptische cultuur werd het medicijn ook al toegepast en kent een rijke geschiedenis!! Er is al veel bekend over de voordelen van psilocybine en de onderzoeken worden steeds uitgebreider en meer mainstream, een positieve ontwikkeling. Als teamlid van Stichting EarthAwareness en Magicmushroomceremony verwijs ik je graag naar onze website voor meer achtergrondinformatie. Naast mijn samenwerking op deze fantastische plek werk ik ook individueel als natuurcoach en ceremonieel begeleider

Hierin kun je verschillende keuzes maken.

Het kan zijn dat jij een ceremonie hebt gedaan en nog met vragen of inzichten rondloopt die je nog niet helemaal kunt integreren. Hierbij kan ik als coach begeleiding bieden. Soms zijn de inzichten zo rijkelijk dat het een uitdaging kan zijn dit down to earth toe te passen. Dit doen we dan in principe zonder dosis in een integratie sessie of traject. Meer informatie hierover vindt je onder het kopje natuurcoaching.

Wil je graag buiten in de natuur een magic mushroom medicijnwandeling doen? Ja? Geweldig want dat is echt fantastisch, het is zo super fijn om direct te kunnen verbinden met de natuur en je te laten inspireren. Één zijn met de natuur betekent één zijn met jezelf, zo simpel is het. En vanuit eenheid is alles bereikbaar. Als spaceholder of coach zet ik mij in om deze verbinding te creëren en verzorg ik een veilige reis. 

Hieronder een overzicht van ons aanbod in het werk met de magic mushrooms

Coaching met Micro dosis

Naast de ‘gewone’ natuurcoachings trajecten bied ik ook de variant aan met micro dosering  psilocybine. Hierdoor gaan we op een nog diepere laag voelen en werken. In deze sessies gebruik ik meer sjamanistische tools om het energetisch lichaam te ondersteunen. 

Omdat we met een lichte dosis werken, tot 3 gram, zijn we ook minimaal 3 uur in het bos. Wil je graag meer hierover lezen?

Psilocybine ceremonie

Ook faciliteer ik volledige psilocybine ceremonies en dat doe ik graag bij een fijne plek in het bos, vanuit mijn eigen huis of een locatie die jij kiest. 

Deze dag kan ook op verschillende manieren worden vormgegeven en passen we aan aan jouw behoeftes.

Wil je graag meer hierover lezen?

Bosbaden met micro dosis

Dit is echt Bosbaden met een dikke plus, een nog diepere en intensere beleving van de natuurlijke omgeving omdat we een micro dosering met psilocybine nemen. Tot max 5 gram. Uiteraard is dit geen garantie want iedereen reageert op haar of zijn eigen manier.

Tijdens het Bosbaden met matige dosering zijn we minstens 5 uur in het bos en sluiten af met een kleine maaltijd. Voor meer informatie..