NatuurKracht Life Coach

De Kracht van de Natuurcoach is dat je 'snel' en effectief weer in contact komt met je ware zelf en jouw kwaliteiten. Dit stimuleert langdurige en duurzame verandering.

Natuurcoach zijn is een prachtig beroep, en waarom is dat?

Omdat je als natuurcoach in de meest prachtige omgevingen kunt werken met je klanten. En juist deze prachtige omgeving maakt dat het werk als levenscoach zo enorm effectief is. En als natuurcoach krijg je de kans om van dichtbij prachtige transformaties mee te maken. Mensen die een coaching traject hebben bewandeld hebben doorgaans een vernieuwde en blijvende verbinding met zichzelf en de natuur. En dat is echt super gaaf om getuige van te zijn!!

En waarom is de natuurcoach zo effectief?

In de natuur kom je veel makkelijker tot rust, je maakt makkelijker contact met je lichaam en bent minder in je hoofd. Doordat je meer in je lichaam bent, ben je meer verbonden met jouw emotioneel lichaam. En dat is precies waar we willen zijn!

Want zodra we kunnen samenwerken met jouw emotioneel lichaam dan ontstaat er ruimte om tot een dieper inzicht te komen, niet vanuit je hoofd, maar vanuit je gevoel. En vanuit die verbinding vinden de echte duurzame transformaties plaats. Ik kan jou wel een antwoord of inzicht aanrijken maar een inzicht beklijft pas echt als JIJ het werkelijk voelt (voor meer informatie over emotioneel lichaamswerk)

Het effect van de natuurlijke omgeving.

Het is algemeen bekent dat je rustiger wordt als je een wandeling maakt in de natuur. Een natuurlijke omgeving heeft positieve invloed op je totale lichaam, geest, emoties en spirituele toestand. Als je regelmatig de natuur ingaat heeft dat positieve invloed op je humeur, gezondheid, je geluksgevoel en je ontspant beter. De natuurcoach weet dat en daarom is een choaching traject zo waardevol.

Je zintuigen worden geprikkeld en je komt tot rust. Tevens kom je meer in een staat van ‘verwondering’ en juist deze staat maakt dat je veel meer in verbinding komt met jezelf ipv het gebabbel in je hoofd. En doordat je meer ontspannen bent, gaat praten en voelen zoveel makkelijker… een win win situatie dus!

“Maak contact met de Flow van Jouw Leven en geniet van je Geluk”

 • Tijdelijk vastgelopen?
 • Snel vermoeid en snel geïrriteerd?
 • Uitdagingen op jouw pad?
 • Weinig ondernemend?
 • Niet meer in lijn met jouw flow?
 
 • Tijd om nieuwe keuzes te maken!
 • Ontwikkelen van positieve levensvisie!
 • Leven vanuit jouw persoonlijke kracht!
 • Verhoogde levensvreugde!
 • Helder krijgen van jouw talenten!
 • Samen een krachtig en kort traject!
Natuurcoach -

Een alledaags voorbeeld:

Je bent onrustig, je gedachtes draaien overuren, hoe krijg ik deze situatie nu zoals het voor mij prettig is, hoe los ik dit op, wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Ik kan niet zo goed meer voelen wat ik het beste kan doen! Een typische situatie die we allemaal weleens ervaren.

……en nu ga je een boswandeling maken in dat heerlijke frisse bos…….wat gebeurt er met je?? Door ons te verbinden met de natuurlijke omgeving komt lichaam en geest tot rust en raak je meer geaard, meer aanwezig in andere woorden. Om werkelijke verandering in te zetten is het belangrijk dat jij volledig voelt en bewust wordt wat er allemaal met jouw coachings vraag te maken heeft.

Om dit duidelijk te krijgen beschik ik, als natuurcoach, over allerlei methoden waardoor het haarscherp wordt wat er speelt. Tijdens de sessies zet ik ook bekrachtigings oefeningen in waardoor jij je volledig in je kracht gestimuleerd voelt om de nieuwe inzichten werkelijk te leven.

Het is dus belangrijk dat we allebei echt hiervoor gaan en er een duidelijke commitment aanwezig is. Deze inzet onderzoeken we tijdens de intake wandeling.

Nieuwsgierig?? Voor meer informatie over mijn werkmethode, klik de groene button..

Hier nog een prachtig korte film die de helende kracht van de natuur laat zien: