NatuurKracht Life Coach

Coaching met microdosis psilocybine

Naast mijn ‘gewone’ werk als natuurcoach bied ik ook coaching met microdosering psilocybine aan. Dit kan er voor zorgen dat je nog dieper en bewuster gaat voelen waardoor jouw nieuwe inzichten nog beter beklijven in jouw systeem.

Het werkelijk voelen, het in contact komen met jouw emotioneel lichaam, dat zorgt voor echte potentie om jouw leven te transformeren. Zonder voelen, het alleen rationeel benaderen, gebeurt er niet zoveel, het wordt het zoveelste leuke verhaal wat je met je leven of je uitdagingen zou kunnen doen.

Doorvoelen, herkennen en erkennen daar richten wij op, daar gebeurt de echte magie en de echte verandering. Dit gebeurt al door het coachen in de natuur en dit kan versterkt worden door een microdosering psilocybine.

Tevens hebben de mycelia en psilocybine een positieve werking op ons neuroligisch (hersens) systeem. Het maakt het makkelijker om nieuwe ‘paden’ te ontwikkelen waardoor de beoogde veranderingen worden ondersteund en versneld.

Hoe creëer je een blijvende verandering?

Dit doe je door bewust, met aandacht, eerlijk naar jezelf te kijken. Ook helpt het om een journal bij te houden, specifieke oefeningen te doen en jezelf haalbare doelen te stellen.

Tijdens het traject bied ik je deze tools zodat jij ook werkelijk de verandering kunt gaan leven. Ik ben dus niet de oplossing, JIJ bent de enige die de verantwoordelijk kan nemen om veranderingen in jouw leven te creëren.

Investering: 155 euro per sessie