NatuurKracht Life Coach

Hieronder een overzicht van ons aanbod.....

Kijk bij de verschillende onderwerpen voor meer informatie over ons aanbod; natuurcoaching, bosbaden, retraite dag, groepsessies en de psilocybine ceremonie en coaching. En voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt of iets wil samenstellen wat hier misschien niet tussen staat.

Met veel plezier geef ik mijn aandacht aan jou, deel mijn tools, zodat jij een persoonlijke transformatie kunt maken. Bijzonder krachtige coachings vorm.

 

We bieden ook interesante sessies aan voor groepen, denk hierbij aan een bedrijfsuitje maar ook individuen die graag de groepsdynamiek beleven. Dit zijn vaak 1 dag retraites

medicijnwiel

PranaYama Ademwerk

Ons eigen lichaam is super krachtig als het in balans is. Ik bied dit gecombineerd aan met bijvoorbeeld coaching. Op maat is ook mogelijk. Krachtige tools om balans in jouw leven te stimuleren.

Ik werk ook met de plant spirits in de vorm van etherische oliën. Ook dit kan verweven worden in alles wat ik aanbied om de balans te stimuleren.

Bosbaden met Pascal, jezelf onderdompelen in de heerlijke bosrijke omgeving. Tijd voor jou, tijd om te verstillen. Laat de natuur je inspiratie zijn.

Magic Mushroom medicijnwandelingen in de prachtige helende natuur. Een intense reis samen met de psilocybine en mij als begeleider. Een krachtige combinatie met de natuur en het Truffel medicijn voor een transformerende reis. Jij bent welkom als je de roeping voelt!!