NatuurKracht Life Coach

Bosbad Retreat Voor Groepen

Stel je voor dat je een hele dag omringd bent door de schoonheid en rust van de natuur, terwijl je geniet van een verjongend bosbad retreat tussen adembenemende landschappen. Sta jezelf toe om de stress en zorgen van het dagelijks leven los te laten. Jezelf onder te dompelen in de kracht en energie van de natuurlijke wereld.

Tijd doorbrengen in de natuur is een fantastische manier om je algehele gezondheid en welzijn te verbeteren: het is een reset voor lichaam, geest en ziel! Er zijn ontelbare voordelen aan het bezoeken van de natuur, maar misschien wel de belangrijkste is de verbinding die je kunt ervaren met jezelf en je omgeving.

En hier, in het bos, komt de magie van de natuur echt tot leven, spanningen worden verminderd en vervangen door verwondering en vitaliteit. En door die verwondering valt alles even weg en kom je thuis in je kern en kun je alles los laten wat je tegenhoudt.

Een dag weg van de drukte van de stad geeft je de perfecte kans om te verkennen en te genieten van de adembenemende omgevingen. Dus waar wacht je nog op? Stap naar buiten, trakteer jezelf op een bosbad retreat en begin de natuurlijke wereld om je heen te ontdekken! Vernieuw je geest, raak geïnspireerd en leef echt!

En hoe ziet zo'n bosbad dag eruit?

Door de dag heen doen we verschillende verbindende en ontspannende oefeningen. Afgewisseld met waarnemen, bewegen en innerlijk werk. Dit samen zorgt voor een dag waarin je jezelf weer kunt gaan voelen en een heldere geest bevorderd, inspiratie opdoet en je weer heerlijk kunt opladen.

We beginnen s’morgens om 10.00 uur en eindigen de dag om 16.00. De deelnemers verzorgen zelf hun lunch en zorgen voor genoeg water of thee. Wij verzorgen een aantal gezonde snacks voor tussendoor. Als je alleen heet water meeneemt kun je bv verse dennennaalden plukken om een verkwikkende thee van te maken.

Kwa afstand blijven we meestal binnen de 5 kilometer en dit kan afhankelijk zijn van de lokatie waar we bosbaden.

En zeker belangrijk, we vinden het echt super fijn om zoveel mogelijk natuurlijke elementen te betrekken in onze bosbad sessies, vandaar dat als we de kans krijgen ook wel het element water opzoeken. Het is alleen niet zo dat we ook werkelijk gaan zwemmen, maar maken zeker wel contact.

Voor wie?

Bosbaden en mindful in de natuur zijn is eigenlijk voor iedereen maar we kunnen ons ook voorstellen dat niet iedereen zich hier prettig bij voelt. Dus voordat je iemand uitnodigt is het wel fijn om even in te voelen of dit een match is. We gaan bewust contact maken, we doen ook oefeningen vanuit Qiqong en het kan zomaar dat er bomen geknuffeld worden. Dus kom op, laten we jouw innerlijke liefde voor de natuur vrijlaten en samen de geweldige buitenlucht verkennen!