NatuurKracht Life Coach

Groeps coaching thema workshops

We bieden verschillende groeps coaching workshops met diverse thema’s. Sommigen duren een dag andere een halve dag. Het kan enorm verfrissend zijn om met een groep deze coachings sessies te doen, want je krijgt ook inzichten door de processen van de andere deelnemers. Bijzonder verrijkend dus!!

De thema’s die we aanbieden zijn, -Dag van verbinden, -Op weg naar vertrouwen, -Het gouden randje, een ochtend voor chronisch zieken, -Omgaan met rouw en verlies, -In contact met je hart.

Hieronder kun je ze afzonderlijk kiezen en verder lezen over de inhoud van de groeps coaching workshops

Dag van verbinden

Tijd: 10.00 – 17.00
Doelgroep:  Mensen die elkaar reeds kennen en zich meer met elkaar willen verbinden
Doel: Contacten intensiveren, elkaar beter zien en beter leren kennen

Ontmoeten in kwetsbaarheid

We kunnen elkaar pas echt ontmoeten als we kwetsbaar durven zijn. Als we delen van onszelf laten zien, die we in de dagelijkse omgang wat meer verborgen houden. We hebben vaak geen idee wat er werkelijk in de ander omgaat en zitten vaak vol aannames en oordelen, die niet of weinig overeenkomen met de werkelijkheid.

Tijd: 10.00 – 17.00
Doelgroep:  Iedereen die verlangt naar meer vertrouwen in het leven of in zijn/haar kunnen.
Doel: Leren vertrouwen op de draagkracht van het leven zelf.

Een open ruimte van zijn

Als je in staat bent neer te dalen in de open ruimte van zijn, zul je kwaliteiten in jezelf ervaren als liefde, compassie, creativiteit, oordeelloosheid, stralendheid, helderheid, levenslust en verbondenheid. Dit is een rijkdom die van nature in jouw aanwezig is. Wanneer je deze ervaringen niet probeert vast te grijpen (Lees meer)

Tijd: 10.00-13.00 uur
Doelgroep:  Mensen die kampen met chronische ziekte of burn-out
Doel: Een lichtpuntje brengen in het leven. Ervaren van support door te kunnen delen.

Chronisch ziek zijn heeft veel overeenkomsten met een verlieservaring. Je hebt immers voer je gevoel je gezondheid verloren. Je lijf heeft je ogenschijnlijk in de steek gelaten. De gevoelens die we tegenkomen zijn vergelijkbaar met een rouwproces. Er is gemis, verdriet, boosheid, machteloosheid en ook moedeloosheid. En ook hier geldt het vaak een eenzame weg is, (lees meer)

Tijd: 10.00-13.00 uur of 10.00 – 16.00
Doelgroep:  Mensen die kampen met verlies van bijv: dierbare, baan, gezondheid
Doel: Erkennen verlies en de emotie die het oproept. Waar laten zijn wat waar is. Dankbaarheid voelen voor wat is geweest. Helen door te kunnen delen.

Over rouw

Als we iets verloren hebben wat ons dierbaar is, komen we naast het intense gemis, allerlei gevoelens tegen. Verdriet, boosheid, machteloosheid en ook moedeloosheid. Omdat niemand anders die gevoelens voor ons kan dragen, kan het vaak als een eenzame weg voelen, hoeveel vrienden we ook om ons heen hebben. De aandacht van de omgeving verslapt op den duur. Men gaat door met zijn eigen leven en kan niet altijd begrip voelen of opbrengen voor de tijd die het vraagt om werkelijk te kunnen rouwen. (lees meer)

In contact met je hart

Tijd: 10.00-13.00 uur of 10.00 – 16.00
Doelgroep:  Mensen die veel in hun hoofd zitten
Doel: Openen hartsenergie

In contact met je hart

We zijn over het algemeen meer in contact met ons hoofd en ons denken, dan met ons hart. Het denken staat vol van oordelen en aannames en wordt veelal geregeerd door angst. Het zoekt controle, houvast en zekerheid. Het hoofd wil weten en dingen vooruit plannen. Het zorgt ervoor dat je altijd in de doe-modus zit. Dat kan flink vermoeiend zijn.

Het hart kent vaak en ander tempo. Vertraagt liever. Wil zich richten op zaken die er werkelijk toe doen. Zoekt verbinding. Wil kunnen rusten in vertrouwen.

Wat komt er tevoorschijn als je meer in contact bent met je hart? Dat gaan we vandaag ontdekken.

Upcoming Events